onsdag 31 augusti 2011

Tatto Mässa

Man kan säga att hela min dag va fullbokat i Fredas från morron till kväll.

Först åka till jobbet och jobba från 10-16 egentligen men jag frågade lite snällt om jag fick gå 1 timme tidigare eftersom jag skulle på mässan, de klart jag fick så slutade 15 istället.

Mässan va på Münchenbryggeriet. Trode att de skulle vara lite större än vad de va men skit samma...Ganska najs och kolla på allas arbeten, tänk om man kunde vara så bra, men övning ger färdighet I guess, så de e bara att öva. De va en tatuerare från London Ink som var där och tatuerade, NAJS!

Hade velat göra en tatuering men är lite rädd för smärtan, vill ha en på handleden, ungefär som på bilden. De e bara ritat med flytande eyeliner, lite fusk, men de e ju bra att se hur de skulle bli ungefär så man inte ångrar sig sen. Men ska ringa en studio på måndag iallfall och kolla lite och höra om dom har någon tid så småningom. Skulle va sjukt najs med en tatuering, en liten till att börja med.

Direkt när jag kom hem frågade pappa om jag ville ut och köra till Södert'lje för lillasyster hade glömt sina linser hemma. Så de va bara att sticka iväg och köra. Dock så höll vi på att glömma linerna, vi hade åkt kanske 100 meter och sen kom vi på att linerna fortfarande va hemma.
De gick ganska bra att köra dit, dock va de sjukt mycke bilar och mycke att tänka på med alla dessa filer.
På hem vägen så va de först att jag glömde lämna förträde till en motorcyklist. Sen så va de att en bil hade stannat och jag viste inte vad jag skulle göra, men de löste sig iallfall...sepen som inte kan lägga ut varningstriangel!
Sen så var de nån idiot som låg max 2 meter bakom oss när jag körde i 70km/h. Va tvungen att bromsa lite bara så han såg att mina lampor tändes där bak så han skulle reagera. De gjorde han (Y)
Sen körde han om...

Sen hem och slänga sig i soffan med en skål med ostbågar och ett glas cola mmmmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar